top of page

Jobba hos oss!

Vill du jobba i ett ungt och trevligt team inom fogning i byggbranschen? Här är vi!

Om oss

I dagsläget är vi 17 anställda som kontinuerligt utbildas för att utföra så kvalitativa och säkra arbeten som möjligt.

Vi är ett trevligt och flexibelt team med ung kompetens som jobbar på raskt. Tillsammans gör vi roliga aktiviteter ihop utanför arbetet och försöker att komma iväg på en resa tillsammans årligen.

Vi innehar F-skatt, entreprenadförsäkringar och följer kollektivavtal. Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med fogning, mestadels mot nyproduktioner och kommersiella byggnader. Arbetet utförs på byggarbetsplatser inom hela Storstockholm, med omnejd. Du utgår hemifrån på morgonen med start 06.30 ute på det projekt du blivit inplanerad på och slutar dagen 15.30 ute på projekt. För det mesta arbetar vi inomhus, men under sommarsäsongen förekommer en del utomhusarbete.

 

Under din provanställning kommer du att arbeta tillsammans med en handledare för introduktion, upplärning och stöttning i ditt arbete. För rätt person går provanställningen över till en tillsvidareanställning med frihet under ansvar. Vår förhoppning är att du vill stanna hos oss långsiktigt.

Vem är du?
Vi tror att du har god arbetsmoral, är pigg och noggrann i ditt arbete samt uthållig och praktiskt lagd. Du har inga problem att ta dig runtom i Storstockholm. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av fogning, viktigast är att du har ett stort intresse för byggbranschen och vill lära dig mer. För att passa som fogare i byggbranschen så uppskattar du variation på arbetsplatser och är inte rädd för att få skit under naglarna.

Det är även viktigt för oss att du har ett gott uppförande under arbetstid då du representerar Stockholmsfog utåt mot våra kunder. Störst vikt läggs på personlig lämplighet.
 

firman (002).jpg

Krav

  • Flytande svenska, i tal och skrift

  • Ha ett stort intresse för att jobba i byggbranschen
     

Meriterande, men inget krav

  • Tidigare erfarenhet av fogning

  • Tidigare erfarenhet av byggbranschen

  • B-körkort

  • Engelska, i tal och skrift


Varaktighet, arbetstid
Heltid/Tillsvidare.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Arbetstid: Normalt 06.30 – 15.30

Ersättning
Fast timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du

Maila din ansökan till info@stockholmsfog.se 

bottom of page