Jobba hos oss!

Vill du jobba i ett ungt och trevligt team inom fogning? Här är vi!

Stockholmsfog AB är ett modernt företag som strävar efter att ständigt ligga i framkant som leverantör men även som arbetsgivare.

 

Vår målsättning är att kunna erbjuda en rolig och stimulerande arbetsplats. Därför satsar vi mycket på att skapa en bra laganda, vilket vi tycker att vi lyckats med. Bl.a genom ett flertal uppskattade aktiviteter varje år.

Vi vill ständigt växa och bli fler, därför söker vi dig som är alert, punktlig, noggrann, uthållig och praktiskt lagd. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av just fogning, viktigast är att du har ett stort intresse för byggbranschen och vill lära dig mer. För att passa i byggbranschen bör du vara prestigelös och inte rädd för att få lite skit under naglarna. Det är även viktigt för oss att du har en god arbetsmoral med ett gott uppförande då du representerar Stockholmsfog utåt mot våra kunder. Störst vikt läggs på personlig lämplighet.

Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm och Uppsala. Vi har en strikt drog- och alkoholpolicy. Vi kräver att våra anställda talar och skriver obehindrat på svenska. Meriterande är B-körkort eller tidigare arbete inom fogning. 

Som anställd hos oss är du självklart försäkrad, du får tillgång till ett generöst friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är även anslutna till kollektivavtal.

Om detta låter intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@stockholmsfog.se

Kontakta oss

Jonas Jonsson, Projektledare

073-535 43 34
jonas@stockholmsfog.se

Vicky Åfeldt, Administratör

076-007 25 54
vicky@stockholmsfog.se

Oscar Törnqvist, Arbetsledare

073-985 57 78

Peter Kronqvist, Brandtätning
076-022 71 03