Jobba hos oss!

Just nu söker vi en brandtätare

Vill du jobba i ett ungt och trevligt team inom fogning och brandtätning?
Här är vi!

Om oss

Stockholmsfog startades 2007 med ambitionen att bli ett av Sveriges ledande företag inom fog och brandtätning. Vi är under expansionsfas med i dagsläget 17 anställda som kontinuerligt utbildas för att utföra så kvalitativa och säkra arbeten som möjligt.

Vi är ett trevligt och flexibelt team med ung kompetens som jobbar på raskt. Tillsammans gör vi även aktiviteter ihop utanför arbetet för att få en bättre gemenskap, men nu under pandemin har vi fått skjuta på det till framtiden. Vi söker nu dig som delar våra värderingar och vill ingå i vårt team.

Verksamhetsbeskrivning

Stockholmsfog arbetar i dagsläget främst med fogning och expanderar inom området. Sedan ett antal år har vi även jobbat med brandtätning, då vi ser brandtätning som en växande bransch och våra beställare har ett ökande behov av brandtätning. Därför vill vi nu expandera även inom detta område och bli fler. Vi utför all typ av brandtätning, brandskyddsisolering, brandskyddsmålning etc. Vi söker en brandtätare. 

Vi innehar F-skatt, entreprenadförsäkringar och är medlemmar i Byggföretagen. Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm och Uppsala.

Vi har en strikt drog- och alkoholpolicy. Stickprov på arbetsplatserna kan förekomma.

Arbetsuppgifter

Brandtätning och fogning.

Vi arbetar med all typ av brandtätning, brandskyddsisolering, brandmålning, structural glazing, prefabfogning, stenfogning, fogning i kök och badrum samt anslutningsfog runt fönster och dörrar. Arbetet utförs på byggarbetsplatser inom hela Storstockholm, med omnejd. För rätt person går provanställningen över till en tillsvidareanställning med frihet under ansvar.
 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är samarbetsvillig, alert, punktlig, noggrann och praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har mer än ett års erfarenhet av brandtätning, men även fogning är meriterande.  Att du har ett stort intresse för byggbranschen och vill lära dig mer ser vi som en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Det är även viktigt för oss att du har en god arbetsmoral med ett gott uppförande under arbetstid då du representerar Stockholmsfog utåt mot våra kunder. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 

Krav

  • Flytande svenska, i tal och skrift

  • Erfarenhet av brandtätning

  • Ha ett stort intresse för att jobba i byggbranschen
     

Meriterande, men inget krav

  • Erfarenhet av fogning

  • Engelska, i tal och skrift

  • B-körkort


Varaktighet, arbetstid
Heltid/Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Arbetstid: Normalt 06.30 – 15.30

Ersättning
Fast timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Skicka din ansökan till info@stockholmsfog.se och märk den med ''Brandtätare'' - Sista ansökningsdag är 2021-04-10


Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

P1030265.jpg